björk, al, ek, bok, blandved, björkved, alved, bokved, ekved, ved, torr ved, restaurang, ungsbakad, brasved, kamin,

Betalning

Vi bryr oss om miljön och hanterar därför inga papperskvitton. Vi erbjuder istället e-kvitto. När du betalar med Swish, ange i meddelandet vilken vara du har köpt samt din e-postadress. Kvittot mailar vi till dig. När du handlar direkt i vår butik får du kvitto antigen via mejl eller som SMS.

Leverans

Vi levererar din ved direkt hem till dig, till din restaurang eller butik. Utkörning erbjuds i hela Göteborg och närliggande kranskommuner tisdag till lördag. Vi ringer dig alltid innan vi åker till dig och är du inte hemma får du gärna markera vart du vill att vi ska lämna av veden. Tänk på att området måste vara fritt så att vi kan komma fram med bilen och att vi inte tar ansvar om veden vid tippning medför skador på saker i närheten av det utmärkta området eller material så som husvägg, garageport m.m. Men givet vis försöker vi alltid vara extra försiktiga vid avlämning. Ställ gärna fram en pressening vid regn så täcker vi veden åt dig.


Stora säckar

  • Ved säljes i stjälpt mått och paketeras i säckar om 1m3.
  • Utkörning sker med tippbil.
  • Maximal volym ved som kan levereras på en last är 4m3. 


Små säckar

  • Ved levereras i små säckar om 40L och 60L 
  • Utkörning kan ske både med flakbil eller med bud levererat på pall 

Hantering av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Retur

Hämtas varan på plats är det kundens ansvar att bedöma varan. Är man missnöjd med varan är man välkommen att returnera den inom 7 dagar. 

Returer lämnas till Grusvägen 11, Gråbo. 

Ångerrätt av varor 

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller ej specialtillverkade varor, endast standardprodukter. Observera att ångerrätten inte gäller för transportkostnader. 


Du har inte ångerrätt om:

  • Produkten har öppnats eller börjat användas under ångerfristen.


När du utnyttjat din ångerrätt:

  • Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalning

Vi kommer, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv returnera varan till Grusvägen 11, Gråbo och stå för eventuella kostnader. 

Pant

Vi har inte längre något pantsystem eller vita big bags.

Förra året slutade vi helt med vita big bags men de som vill forfarande har vita big bags hemma och vill återlämna gäller följande:

  1. Big bags måste ha tillhört Vedmästarna (kvitto, swish eller mejl)
  2. Säckarna måste vara hela och i gott skick
  3. Pantkostnanden betalas tillbaka i ved och ej i kontanter