Björkved, ekved och barkfri björk
björk, ek, bok, al, blandved, björkved, alved, bokved, ekved, ved, torr ved, restaurang, ungsbakad, brasved, kamin,

Betalning/Kvitto

När du handlar din ved hos oss  erbjuder vi digitalt kvitto. När du handlar direkt i vår butik får du kvitto antingen via mejl eller som SMS.

Hos oss kan du betala via swish eller kort. Vi tar inte emot kontanter. 

Leverans

Vi levererar din ved direkt hem till dig, till din restaurang eller butik. Hemleverans erbjuds enligt den karta som vi publicerat under hemleverans. Vi levererar med Bring som skickar dig ett sms samma dag som du ska få din vedleverans. Du kan enkelt följa din leverans via den länk som du får skickat till dig. Veden levereras till din tomtgräns.

Stora kubiksäckar

  • Ved säljes i stjälpt mått och paketeras i säckar om 1m3
  • Vi erbjuder Björken KUBIK Färsk och Björken KUBIK Torr
  • Veden levereras på pall


Små säckar

  • Ved levereras i små säckar om 40L
  • Säckarna levereras på pall
  • Vid utkörning med flakbil tippas säckarna 

Hantering av personuppgifter

När du lägger din vedbeställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Retur

Hämtas veden på plats är det kundens ansvar att bedöma varan. Är man missnöjd med veden är man välkommen att returnera den inom 7 dagar. 

Returer lämnas till Grusvägen 11, Gråbo. Har du beställt din ved men hemleverans är det kundens ansvar att returnera veden till butik. 

Ångerrätt av varor 

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot veden eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller ej specialtillverkade varor som tex Björken KUBIK färsk 25 cm, endast standardprodukter. Observera att ångerrätten inte gäller för transportkostnader. 


Du har inte ångerrätt om:

  • Veden har öppnats eller börjat användas under ångerfristen.


När du utnyttjat din ångerrätt:

  • Du är skyldig att hålla veden i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka veden. Om veden skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten.

Återbetalning

Vi kommer, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för veden snarast via samma betalningsätt som du köpt varan genom. Du får själv returnera veden till Grusvägen 11, Gråbo och stå för eventuella kostnader.