björk, al, ek, bok, blandved, björkved, alved, bokved, ekved, ved, torr ved, restaurang, ungsbakad, brasved, kamin,

Betalning/Kvitto

Vi bryr oss om miljön och hanterar därför inga papperskvitton. Vi erbjuder istället e-kvitto. När du handlar direkt i vår butik får du kvitto antingen via mejl eller som SMS.

Hos oss kan du betala via swish eller kort. Vi tar inte emot kontanter. 

Leverans

Vi levererar din ved direkt hem till dig, till din restaurang eller butik. Utkörning erbjuds i hela Göteborg och närliggande kranskommuner. Vi ombesörjer leverans tis-lör och ringer dig alltid innan vi åker till dig. Är du inte hemma får du gärna på förhand berätta för oss var du önskar att vi ska lämna av veden. Tänk på att området måste vara fritt från husväggar som är nära eller carport. Ställ gärna fram en presenning vid regn så täcker vi veden åt dig.


Stora säckar

 • Ved säljes i stjälpt mått och paketeras i säckar om 1m3
 • Utkörning sker med flakbil och säckarna tippas
 • Maximal volym ved som kan levereras på en last är 4m3 (gäller torr ved)
 • Maximal volym vid färsk ved är 3m3
 • Det går bra att beställa mer än 4m3 men då tillkommer ytterligare fraktkostnad 


Små säckar

 • Ved levereras i små säckar om 40L
 • Utkörning kan ske både med flakbil eller med bud levererat på pall
 • Vid utkörning med flakbil tippas säckarna 
 • Maximal volym ved som kan levereras på en last är 75 st 40 liter säckar
 • Det går bra att beställa mer än 75 st säckar men då tillkommer ytterligare fraktkostnad 

Hantering av personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Retur

Hämtas varan på plats är det kundens ansvar att bedöma varan. Är man missnöjd med varan är man välkommen att returnera den inom 7 dagar. 

Returer lämnas till Grusvägen 11, Gråbo. 

Ångerrätt av varor 

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Ångerrätten gäller ej specialtillverkade varor, endast standardprodukter. Observera att ångerrätten inte gäller för transportkostnader. 


Du har inte ångerrätt om:

 • Produkten har öppnats eller börjat användas under ångerfristen.


När du utnyttjat din ångerrätt:

 • Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort förlorar du ångerrätten.

Återbetalning

Vi kommer, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast via samma betalningsätt som du köpt varan genom. Du får själv returnera varan till Grusvägen 11, Gråbo och stå för eventuella kostnader.